Υπηρεσίες Oikosac

Υπηρεσίες Συσκευασίας για καταστήματα Oikosac!

Ολοκληρωμένες λύσεις συσκευασίας για επιχειρήσεις!

Υπηρεσίες συσκευασίας για καταστήματα Oikosac για κάθε επιχείρηση που αναζητά αντοχή και κομψότητα από τις συσκευασίες που προσφέρει στους πελάτες της. Η Oikosac αποτελεί την εγγυημένη λύση για οικολογικές συσκευασίες για καταστήματα. Αναλαμβάνουμε κάθε εμπορική σας ανάγκη προσφέροντας λύσεις συσκευασίας που ανταποκρίνονται σε κάθε περίπτωση. Προμηθεύουμε συσκευασίες χονδρικής κάθε τύπο επιχείρησης, προσαρμοζόμενοι στις custom απαιτήσεις σας.

Χάρτινες Σακούλες και Χάρτινες Τσάντες

Χρησιμοποιώντας ποιοτικά υλικά και διαθέτοντας όλα τα σύγχρονα μέσα, έχουμε δημιουργήσει μια πλούσια σειρά από οικολογικές συσκευασίες για καταστήματα κάθε είδους:

Διαμορφώνουμε τη δική σας συσκευασία σύμφωνα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της επιχείρησής σας. Επιλέξτε το είδος σακούλας που επιθυμείτε με χάρτινο πλακέ χεράκι ή στριφτό χεράκι, κορδόνι, ή πλαστική λαβή και ορίστε εσείς το μέγεθος και τις διαστάσεις που ταιριάζουν στη διάθεση του καταστήματός σας.

Έμφαση στην ποιότητα

Εφαρμόζουμε ειδικές επεξεργασίες προκειμένου να αποκτήσετε τη δική σας οικολογική συσκευασία: πλαστικοποίηση, επιμετάλλωση, μεταλοτυπία, γκοφράρισμα ή τοπικό uv αποτελούν κάποιες από τις βασικές τεχνοτροπίες που συνοδεύουν κάθε οικολογική συσκευασία από την Oikosac. Το τελικό φινίρισμα κάθε σακούλας & τσάντας ολοκληρώνει τη διαδικασία κατασκευής για ένα άρτιο αποτέλεσμα συσκευασίας σε αντοχή και εμφάνιση!

Τυπώστε το εταιρικό σας λογότυπο!

Αποτελεί μια από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους για διαφήμιση. Η τύπωση του εταιρικού σας λογότυπου πάνω στη συσκευασία του καταστήματός σας αποτελεί τον ιδανικό τρόπο για να πετύχετε έξυπνη προβολή της επιχείρησής σας με οικονομικό τρόπο.

Στην Oikosac ειδικευόμαστε σε εκτυπώσεις σε συσκευασίες πετυχαίνοντας ένα άριστο και ελκυστικό αποτέλεσμα. Διαθέτοντας σύγχρονα μηχανήματα και εξειδικευμένους λιθογράφους ολοκληρώνουμε την άριστη χρωματική απεικόνιση της εταιρικής σας ταυτότητας στη δική σας συσκευασία!