Χάρτινες τσάντες

Οι χάρτινες τσάντες που παρασκευάζει από την Oikosac διακρίνονται για την ποιότητά τους αλλά και την αποτελεσματική συντήρηση που προσφέρουν στα προϊόντα που συσκευάζουν.
Η εταιρία μας καλύπτει κάθε ανάγκη του εκάστοτε πελάτη δημιουργώντας προσχέδια στο γραφιστικό της τμήμα, με στόχο την σωστή προβολή πετυχαίνοντας τον ιδανικό συνδυασμό ποιότητας – τιμής.
Μπορείτε να επιλέξετε την ιδανική συσκευασία για το προϊόν σας, ανάμεσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων σε χάρτινες σακούλες και τσάντες: μονόχρωμες και εμπριμέ τσάντες χονδρικής για καταστήματα σε κάθε περίπτωση!

Οι χάρτινες σακούλες είναι πλέον η πιο οικολογική λύση για την κάλυψη των αναγκών κάθε επαγγελματία για συσκευασία. Η τεχνογνωσία που αποκτήθηκε μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας μας, η ποιότητα των πρώτων υλών, η αρτιότητα της εκτύπωσης και η ταχύτητα στην παράδοση κάθε παραγγελίας που αναλαμβάνουμε μάς ανέδειξαν σε μία από τις πιο αναπτυσσόμενες εταιρίες στο χώρο της συσκευασίας. Είμαστε σε θέση να καλύψουμε όλες τις διαστάσεις της αγοράς με μεγάλη ποικιλία χαρτιών και εκτύπωση τετραχρωμίας.

Επιλέξτε τις χάρτινες τσάντες που αντιπροσωπεύουν καλύτερα την επιχείρησή σας, από τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων της αγοράς, μόνο στην oikosac!

Εμπόριο & εκτύπωση χάρτινων & πάνινων τσαντών σε μικρές ποσότητες

Συσκευασία χάρτινης τσάντας προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας