Τα 7 βήματα για να έχετε σωστές σακούλες για το κατάστημα σας

Τα 7 βήματα για να έχετε σωστές σακούλες για το κατάστημα σας

Τα 7 βήματα για να έχετε σωστές σακούλες για το κατάστημα σας!

Η σακούλα διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στη μεταφορά ενός προϊόντος από τον πελάτη. Παράλληλα εξασφαλίζει μια απλή και ουσιαστική προβολή στην επιχείρηση. Εξάλλου υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι να πιστεύουμε γιατί η σακούλα αποτελεί ιδανική διαφήμιση για ένα κατάστημα. Για να πετύχετε αυτά ακολουθήστε τον παρακάτω οδηγό και μάθετε ποια είναι τα 7 βήματα για να έχετε σωστές σακούλες για το κατάστημα σας.

Γι’ αυτούς τους λόγους είναι σημαντικό είναι να ελέγξετε αρχικά 3 πράγματα:

  1. Τι ανάγκες έχει συνολικά το προϊόν που εμπορεύεστε. Η σωστή σακούλα χάρτινη ή πλαστική πρέπει να καθορίζεται ανάλογα με το είδος και τις ανάγκες των προϊόντων της επιχείρησής σας. Ανάλογα με το προϊόν, κάθε μεταφορά είναι εκτεθειμένη σε διάφορους κινδύνους. Μελετώντας εκ των προτέρων τις ανάγκες των προϊόντων σας, προσφέρετε την ιδανική συσκευασία για μεταφορά απέναντι σε πιθανούς κινδύνους.
  2. Πολλές επιλογές για όλες τις διαστάσεις κάθε μεταφερόμενου προϊόντος. Στις περισσότερες επιχειρήσεις συναντάται μεγάλη ποικιλία σε μεγέθη προϊόντων. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο το κατάστημά σας να διαθέτει αντίστοιχη ποικιλία σε σακούλες και τσάντες με μεγέθη. Έτσι καλύπτεται κάθε αγορά.
  3. Πόσο η σακούλα επηρεάζει την απόφαση ενός πελάτη να επιστρέψει στο κατάστημά σας για νέα αγορά. Η ποιότητα ενός προϊόντος είναι αυτή που θα “κερδίσει” έναν πελάτη. Ωστόσο μια πρακτική και επαναχρησιμοποιήσιμη σακούλα είναι βέβαιο ότι θα τον διατηρήσει ως πελάτη σας.

Ποια τα 4 τελικά βήματα πριν την οριστική επιλογή:

  1. Η συμμόρφωση με τις σχετικές περιβαλλοντικές απαιτήσεις. Είναι απαραίτητο για ένα κατάστημα να ενδιαφέρεται για τη διατήρηση του οικοσυστήματος, προσπαθώντας να μειώσει τις αφορμές που το επιβαρύνουν. Η αρχή γίνεται με τις σακούλες καταστήματος, ένα αντικείμενο με πολλή μεγάλη κατανάλωση. Η επιλογή οικολογικής σακούλας ή τσάντας που ακολουθεί περιβαλλοντικά πρότυπα συσκευασίας συνεισφέρει τα μέγιστα σε αυτό το σκοπό.
  2. Να αναγράφει πάνω όλες τις χρήσιμες πληροφορίες όπως τηλέφωνα & διεύθυνση καταστήματος. Μια εύκολη λύση  σε οποιονδήποτε να βρει το κατάστημά σας.
  3. Να ακολουθεί το ύφος των προϊόντων που διατίθενται από το κατάστημά σας. Η εξωτερική υφή, το είδος λαβής, ακόμα και το υλικό παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο προκειμένου η σακούλα που διαθέτει το κατάστημά σας να είναι ανάλογη του ύφους που διατηρεί το κατάστημά σας.
  4. Η διακόσμηση της σακούλας! Η ποιότητα και το design της σακούλας & τσάντας του καταστήματός σας αποτελούν λόγους που θα ωθήσουν έναν πελάτη να την επαναχρησιμοποιήσει. Με αυτό τον τρόπο το κατάστημά σας θα βρίσκεται πολύ συχνότερα στα μάτια και τα χέρια του από όσο νομίζετε! Δώστε έμφαση στη διαμόρφωση μιας ποιοτικής σακούλας ή τσάντας και προκαλέστε αφορμές για να βρίσκεστε διαρκώς στο επίκεντρο.