Οικολογικές συσκευασίες χάρτινες Oikosac

 

Οικολογικές συσκευασίες χάρτινες Oikosac και προστασία του περιβάλλοντος αποτελούν μια κοινή προσπάθεια για την εταιρία μας. Όλες οι χάρτινες σακούλες, χάρτινες τσάντες, πλαστικές σακούλες ή υφασμάτινες τσάντες που κατασκευάζονται από την εταιρία μας αποτελούνται υλικά συσκευασίας φιλικά προς το περιβάλλον με σκοπό τη διαρκή προστασία του. Στην Oikosac, το ενδιαφέρον για την οικολογία αποτελεί σκοπό και όχι υποχρέωση…

Σύμφωνα με στατιστικές που το αποδεικνύουν, στην Ελλάδα καταναλώνονται καθημερινά πάνω από δέκα εκατομμύρια πλαστικές σακούλες. Αυτό ο τεράστιος όγκος από πλαστικές σακούλες επιβαρύνει το περιβάλλον αφού συνεπάγεται δραματική αύξηση της παραγωγής και άρα την κυκλοφορία τους στην αγορά.

Στροφή στην ανακύκλωση!

Σημαντική λύση σε αυτό προσφέρει η αξιοποίηση συμβατικών υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί και πλέον οδηγούνται για ενταφιασμό. Ανακυκλώσιμα και ανακυκλωμένα υλικά κατασκευής για τις οικολογικές συσκευασίες Oikosac συγκεντρώνονται σε ποσοστά μέχρι έως και 99% από απορρίμματα βιομηχανιών ή νοικοκυριών!

Αυτό έχεις ως θετικό αποτέλεσμα τη μείωση της παραγωγής σε συμβατικές σακούλες ενώ παράλληλα απορρίμματα βιομηχανιών και νοικοκυριών μετατρέπονται σε φιλική λύση για το οικοσύστημα και όχι επιβάρυνση.

Μια ακόμα επιλογή που συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί και η κατασκευή οικολογικών συσκευασιών από βιοδιασπώμενα, φωτοδιασπώμενα ή και κομποστοποιήσιμα υλικά. Και τα τρία είδη υλικών διασπώνται σε κατάλληλες συνθήκες (φωτός, οξυγόνου και θερμότητας) και μετατρέπονται από μικροοργανισμούς σε διοξείδιο του άνθρακα, νερό και βιομάζα, ώστε να είναι βιώσιμα για το οικοσύστημα.

Οικολογικές συσκευασίες Oikosac!

Στην Oikosac, ο σεβασμός για το περιβάλλον αποτελεί ηθική δέσμευση που συνάδει απόλυτα με τη φιλοσοφία της εταιρίας για τις οικολογικές συσκευασίες. Δημιουργούμε το ιδανικό περιβάλλον για να συσκευάζετε τα προϊόντα σας και προσφέρουμε το ιδανικό design για να τυπώσετε πάνω το εταιρικό σας λογότυπο, με παρονομαστή την εξασφάλιση του πραγματικού φυσικού κόσμου.