Non woven τσάντες

Non woven τσάντες

Οι non woven τσάντες που παρασκευάζει η εταιρεία μας, διακρίνονται για την ποιότητά τους αλλά και την αποτελεσματική συντήρηση που προσφέρουν στα προϊόντα που συσκευάζουν.
Η εταιρία μας καλύπτει κάθε ανάγκη του εκάστοτε πελάτη δημιουργώντας προσχέδια στο γραφιστικό της τμήμα, με στόχο την σωστή προβολή πετυχαίνοντας τον ιδανικό συνδυασμό ποιότητας – τιμής. Μπορείτε να επιλέξετε την πιο κατάλληλη συσκευασία για το προϊόν σας, ανάμεσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων. Οι non woven παράγονται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων ώστε να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε την καλύτερη θήκη για το προϊόν σας και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Οι non woven τσάντες μοιάζουν να είναι από ύφασμα αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για πολυπροπυλένιο. Το πολυπροπυνέλιο είναι από τα προϊόντα του ακατέργαστου πετρελαίου, είναι ανακυκλώσιμο και μπορεί να αποτεφρωθεί με φυσικές διεργασίες χωρίς να παράγει επιβλαβείς για το περιβάλλον ρίπους. Τέλος ελέγχουμε τις τσάντες πριν την παράδοση διασφαλίζοντας την ποιότητά μας.

Στην oikosac θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από χάρτινες τσάντες, υφασμάτινες τσάντες, πάνινες τσάντες κ.α.