Εισαγωγή-Εμπόριο-Εκτύπωση

Χάρτινες τσάντες, Πλαστικές τσάντες, Οικολογικές τσάντες

Oikosac Εισαγωγή-Εμπόριο-Εκτύπωση για συσκευασίες καταστημάτων. Χάρτινες σακούλες, τσάντες χάρτινες, πλαστικές σακούλες και όλων των ειδών συσκευασίες σε χονδρική διάθεση από την Oikosac! Μια πλούσια κατασκευαστική γκάμα σε χάρτινες τσάντες, σακούλες χάρτινες, τσάντες no woven και είδη συσκευασίας για τις ανάγκες επιχειρήσεων και ιδιωτών! Παρέχουμε καινοτόμες λύσεις συσκευασίας για εμπορικούς, διαφημιστικούς ή προσωπικούς σκοπούς, διαθέτοντας μεγάλη κατασκευαστική ευελιξία και… πολλές έξυπνες ιδέες που περιμένουν να τις γνωρίσετε!

Αναπτύσσουμε πρωτότυπες λύσεις για την κάλυψη των απαιτήσεων της επιχείρησής σας, αξιοποιώντας φιλικές προς το περιβάλλον επιλογές συσκευασίας, που συνδυάζουν άριστη κατασκευαστική ποιότητα και μοντέρνο αισθητικό αποτέλεσμα που αναδεικνύει το brand του καταστήματός σας!

Η συσκευασία αποτελεί έναν από τους αποτελεσματικότερους τρόπους διαφήμισης και ισχυροποίησης της επωνυμίας κάθε καταστήματος! Γι’ αυτό και στην Oikosac, με οδηγούς το πάθος και τη δημιουργική μας διάθεση, σχεδιάζουμε χάρτινες σακούλες και τσάντες, no woven τσάντες και είδη συσκευασίας με σύγχρονο ύφος και πρακτικότητα μέσα από οικονομικά πακέτα που ενισχύουν αποτελεσματικά το εμπορικό σας σήμα!

Χάρτινες Τσάντες με την φίρμα σας

Χάρτινες τσάντες όλων των τύπων, χειροποίητες και μηχανής, με τη φίρμα σας.

Πλαστικές σακούλες

Πλαστικές σακούλες όλων των τύπων, με τη φίρμα σας και μονόχρωμες εμπορίου

Χάρτινες τσάντες εμπορίου

Χάρτινες τσάντες εμπορίου, με κορδόνι ή χάρτινο χεράκι, σε πολλά χρώματα και μεγέθη

Η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει την εκτύπωση του εταιρικού σας λογοτύπου στην συσκευασία.

Η Oikosac κατασκευάζει χάρτινες τσάντες, χάρτινες σακούλες, πλαστικές τσάντες, πλαστικές σακούλες, χάρτινες πλακέ χεράκι, χάρτινες στριφτό, τσάντα πλαστικό χεράκι, τσάντες loop και οικολογικές συσκευασίες όλων των τύπων, με δυνατότητα τύπωσης του εταιρικού λογότυπου μιας επιχείρησης!

Τα στάδια της παραγωγής που εφαρμόζουμε:

Εκτύπωση

Το κυριότερο χαρακτηριστικό που κάνει την εκτύπωση Offset να έχει καταλάβει την πρώτη θέση στην βιομηχανία εκτυπώσεων είναι η υψηλή ποιότητα της εκτυπωμένης εικόνας, που υπερτερεί σημαντικά έναντι των υπολοίπων. Τα σύγχρονα μηχανήματα και οι εξειδικευμένοι λιθογράφοι μας, συντελούν στην άριστη χρωματική απεικόνιση της εταιρικής σας ταυτότητας στην συσκευασία.

Επεξεργασία

Πλαστικοποίηση, επιμετάλλωση, μεταλοτυπία, γκοφράρισμα, τοπικό uv αποτελούν μερικές από τις ιδιαίτερες επεξεργασίες που μπορούν να εφαρμοστούν στην συσκευασία σας ώστε να της παρέχουν ποιότητα, ιδιαιτερότητα, αντοχή και να επικεντρώσουν το ενδιαφέρον του καταναλωτή.

Διαμόρφωση

Το τελικό φινίρισμα της συσκευασίας σας πραγματοποιείται σε αυτό το στάδιο. Με την εμπειρία 45 ετών που διαθέτουμε, όλοι οι εξονυχιστικοί έλεγχοι που πραγματοποιούμε σε κάθε στάδιο της παραγωγής, είναι εξειδικευμένοι για να προσφέρουν το τέλειο αποτέλεσμα. Δεν μας έχουν απονείμει τυχαία τον τίτλο της εταιρείας με το ποιοτικότερο τελικό προϊόν σακούλας στην ελληνική αγορά.

Επικοινωνία