Χάρτινες σακούλες

Οι χάρτινες σακούλες που παρασκευάζει η εταιρεία μας, διακρίνονται για την ποιότητά τους αλλά και την αποτελεσματική συντήρηση που προσφέρουν στα προϊόντα που συσκευάζουν.
Η εταιρία μας καλύπτει κάθε ανάγκη του εκάστοτε πελάτη δημιουργώντας προσχέδια στο γραφιστικό της τμήμα, με στόχο την σωστή προβολή πετυχαίνοντας τον ιδανικό συνδυασμό ποιότητας – τιμής. Παρακάτω θα βρείτε, χάρτινες τσάντες, υφασμάτινες και πλαστικές σακούλες. Μπορείτε να επιλέξετε την πιο κατάλληλη συσκευασία για το προϊόν σας, ανάμεσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων σε χάρτινες σακούλες και τσάντες. Μονόχρωμες και εμπριμέ χάρτινες τσάντες για κάθε περίπτωση. Εκτός των χάρτινων τσαντών διατίθενται και τσάντες με γυαλιστερή & ματ πλαστικοποίηση καθώς και μεταλλικές τσάντες. Δυνατότητα επιλογής της χειρολαβής της χάρτινης τσάντας, με κορδόνι ή χάρτινο χεράκι, σε πολλά χρώματα και μεγέθη.

Οι χάρτινες τσάντες είναι πλέον η πιο οικολογική λύση για την κάλυψη των αναγκών κάθε επαγγελματία για συσκευασία. Η τεχνογνωσία που αποκτήθηκε μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας μας, η ποιότητα των πρώτων υλών, της εκτύπωσης και η ταχύτητα στην παράδοση κάθε παραγγελίας που αναλαμβάνουμε μας ανέδειξαν σε μία από τις πιο αναπτυσσόμενες εταιρίες στο χώρο της συσκευασίας. Είμαστε σε θέση να καλύψουμε όλες τις διαστάσεις της αγοράς με μεγάλη ποικιλία χαρτιών και εκτύπωση τετραχρωμίας.

Επιλέξτε τις χάρτινες τσάντες που αντιπροσωπεύουν καλύτερα την επιχείρησή σας, από τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων της αγοράς, μόνο στην oikosac!

Εμπόριο & εκτύπωση χάρτινων & πάνινων τσαντών σε μικρές ποσότητες

Χάρτινες τσάντες με την φίρμα σας και εκτυπωμένες συσκευασίες χάρτινης τσάντας προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας